Over

Er bestaan talloze websites over ondernemen, werken, sporten, gezondheid en reizen, maar er is geen enkele website speciaal gericht op ambitieuze vrouwen en mannen met een chronische ziekte of beperking.  Chronisch Ambitieus vult dit gat op door artikelen te schrijven die mensen met een chronische ziekte inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Op een positieve manier wordt geschreven over de uitdagingen die mensen met een grenzeloze ambitie maar een (lichamelijk) beperking tegenkomen. Van je eigen onderneming starten tot sporten met een spierziekte. Want in de eerste plaats zijn we chronisch ambitieus, en daarna pas chronisch ziek.

Redactie

Op dit moment bestaat Chronisch Ambitieus uit één redacteur, maar de bedoeling is dat dit er zo snel mogelijk meer worden! Heb je interesse om mee te werken aan dit concept, stuur dan een mailtje naar chronischambitieus@gmail.com

Hoofdredacteur & oprichter

yrla

Hoi, ik ben Yrla, een 23-jarige studente uit Rotterdam. Ik ben deze site begonnen omdat ik gedurende mijn studententijd een plek miste waar ik kon lezen over onderwerpen die mij aanspreken maar waar ik met mijn vrienden niet goed over kan praten. Zoals sporten met mijn spierziekte HMSN, studeren en carrière maken als je lichaam meer energie vraagt dan dat van anderen en wat ik kan doen op dagen waarop ik moet uitrusten. Geen zielige verhalen, maar artikelen die mij verder kunnen helpen en die laten zien dat ik niet de enige ben die met deze vragen zit. Ik hoop dat ik met Chronisch Ambitieus anderen kan bieden wat ik zelf miste. Naast schrijven houd ik van fotograferen, lezen, reizen en ben ik bezig met het afronden van mijn master Economie & Bedrijfseconomie.